Tisztelt Látogatóink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zempléni Múzeum 2020. június 23-tól a szokott nyári nyitva tartás szerint újra várja látogatóit:

Hétfőtől péntekig: 9-17 óra között

Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon: 10-17 óra között.

Bővebb információt a 47/777-770 telefonszámon kaphatnak.

Szeretettel várjuk Önöket!

Bővebben: Újra látogatható a Zempléni Múzeum

A „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek EFOP-3.3.3.-VEKOP-16-2016-00001” projekt keretén belül a Zempléni Múzeum kirándulásra vitte a Miskolci Egyetem hallgatóit és a projektben résztvevő általános iskola diákjait. A kirándulás célja, hogy a korai iskolaelhagyást megelőzendően mind a diákok, mind pedig a leendő pedagógus hallgatók olyan szakmákat ismerjenek meg, amely a diákokat szakmák kitanulására ösztönzi, a hallgatókat pedig segíti, hogy a kevésbé tehetséges tanulókat a szakmák tanulásának irányába tereljék.

Tisztelt Látogatóink!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Zempléni Múzeum 2019. december 21-től december 29-ig technikai okok miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

A Zempléni Múzeum a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek EFOP-3.3.3.-VEKOP-16-2016-00001” projekt során a Sárospataki Képtárral, mint mentorált intézménnyel szorosabb együttműködést létesített. Ennek során a Zempléni Múzeum és a Képtár dolgozói jobban megismerték egymás múzeumpedagógia programját, valamint a Zempléni Múzeum szakmai segítséget nyújt a Képtár részére. Ezért a Zempléni Múzeum dolgozói ellátogattak a Képtárba, megismerték a múzeumpedagógiai programját, szakmai tanácsokkal látták el, valamint egy másik intézménybe közös kirándulást tettek tapasztalatszerzés és -csere céljából.

© 2019 Zempléni Múzeum. All Rights Reserved.